ZAAL HUREN IN ARNHEM

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

De feestzaal “Double Deuce” van Roadhouse Bar & Kitchen is de ideale feestlocatie in Arnhem en omstreken. De complete bovenverdieping is omgebouwd tot een multifunctionele ruimte. Deze zaal is geschikt voor allerlei feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. De sfeer is, net als het restaurant beneden, in echte American Roadhouse style. Met groepen tot 200 personen hebben jullie hier een geweldige middag en/of avond. Er is een podium voor Live Muziek of een Karaoke Show.

Een unieke locatie voor je feest, bruiloft of verjaardag? Huur de “Double Deuce” feestzaal van Roadhouse Arnhem en je feest wordt zeker een succes!

Feestzaal in Arnhem

De feestzaal “Double Deuce” van Roadhouse Arnhem is van alle gemakken voorzien. Jullie hebben de beschikking over een eigen bar, ruime garderobe, toiletten en airco. Daarnaast is de zaal voorzien van een geweldig dakterras, dat een wijds uitzicht biedt over de achterliggende natuur.

Parkeren kan gratis op ons eigen terrein, waar meer dan 100 plekken beschikbaar zijn. Er is zelfs een tankstation voor de deur.

De huur van onze feestzaal is te combineren met diverse arrangementen voor lunch, borrel of diner. Op het dakterras kan je bovendien een heerlijke BBQ houden met vlees en vis van de Green Eggs. Bespreek je wensen met ons, en wij maken het mogelijk.

Zakelijk een zaal huren in Arnhem

Zoek je een zaal voor je vergaderingen, presentaties en seminars? Roadhouse biedt de ideale locatie in Arnhem voor al je zakelijke bijeenkomsten. Gezellig met je collega’s de week afsluiten met een vrijdagmiddag borrel? Van onze kaart wordt iedereen blij, een lekker speciaalbier of een heerlijke wijn, natuurlijk vergezeld van lekkere bites van onze menukaart.

Huur een zaal voor een vergadering, productpresentatie of training, inclusief een heerlijke lunch. Tussendoor genieten je collega’s of gasten van het inspirerende uitzicht vanaf het dakterras.

Zaalhuur met extra’s

Bij Roadhouse Arnhem vind je de vaste standplaats van de feestbussen van USApartybussen.nl. Deze typisch Amerikaanse schoolbussen kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen en geslaagd-feestjes. Ook zakelijk kunnen de bussen ingehuurd worden voor personeelsuitjes, promoties, reclame rijden of mobiele vergaderingen.

Geef een unieke draai aan jouw feest, vervoer je gasten met passend vervoer naar Roadhouse Arnhem voor een heerlijke lunch of diner en een spetterende party.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE