UIT ETEN IN ARNHEM

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Lekker uit eten in Arnhem, in een ongedwongen en relaxte sfeer. Daarvoor ga je naar Roadhouse Arnhem! Soms heb je gewoon geen zin om te koken, of je hebt iets te vieren! Jullie zijn altijd welkom in ons typisch Amerikaanse Roadhouse. Onze dinerkaart staat vol met heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Aangevuld met onze uitgebreide drankenkaart, waar je onder andere speciaalbieren en wijn kunt vinden, is uit eten bij Roadhouse Arnhem een gezellige beleving.

Door de centrale ligging is Roadhouse de perfecte locatie als je een restaurant in de omgeving van Arnhem zoekt. Op korte afstand vind je diverse natuur- en recreatiemogelijkheden. Kom dus vooral langs om je dag uit goed af te sluiten met een verrukkelijk diner.

Zowel gezinnen met (kleine) kinderen als zakelijke afspraken en grote groepen zijn bij ons welkom.
En natuurlijk kan je ook romantisch met zijn tweeën komen eten in één van de afgescheiden zitjes.

Menukaart steakhouse Arnhem

 
* UPGRADE YOUR BURGER WITH AN EXTRA SLICE OF BRISKET 8.5

ONZE BURGERS ZIJN VAN 100% PREMIUM RUNDVLEES

MET GRATIS EEN SAUS NAAR KEUZE

IN THIS RESTAURANT WELL DONE IS NOT DONE

ONE SAUCE FREE OF CHARGE!
PEPPER SAUCE / pepersaus
MUSHROOM SAUCE / champignonsaus
VEAL GRAVY WITH ROASTED GARLIC / kalfsjus met gepofte knoflook
GARLIC BUTTER / kruidenboter
CHIMICHURRI / groene kruiden salsa
WHISKEY BOURBONSAUS / warme whiskeysaus
ALL DISHES COME WITH FRIES, FRESH COLESLAW, APPLE COMPOTE, MAYONAISE & KETCHUP FREE OF CHARGE!

Wat verwacht jij van de menukaart van Roadhouse? Precies, lekkere gerechten van de grill! En dat is ook zeker wat je kunt verwachten. Zowel de echte carnivoor, als de visliefhebber en vegetariër komt hier aan zijn of haar trekken.

De keuken is open voor gerechten van de dinerkaart van 12.00 tot 21.30 uur. Start met lekker farmers bread en smeersels. Gevolgd door een voorgerecht, zoals soep, salade of één van de overheerlijke special starters.

En dan het hoofdgerecht, ga je voor vlees, vis of vegetarisch? Zoals dat in een steakhouse hoort, is het moeilijk kiezen voor de vleesliefhebbers. Een heerlijke, sappige burger van de grill, super sticky malse spare ribs en flinke stukken vlees van de grill, tot wel 500+ gram! Kies er een lekker sausje bij, free of charge! Net als de frites, verse coleslaw, appelcompôte, mayonaise en ketchup die bij ieder gerecht gratis worden geserveerd.

Bekijk de hele menukaart van Roadhouse Arnhem[link naar kaart]

Kindvriendelijk uit eten

Neem de kinderen gerust mee uit eten. Ze zullen de tijd van hun leven hebben. En jullie hebben rustig de tijd om bij te praten en te genieten van jullie maaltijd, zonder rondrennende kinderen.
Op onze menukaart is een ruime keus aan kindermenu’s te vinden. Ze zullen hun vingers erbij aflikken. Voor en na het eten zijn ze nog wel even zoet in de speelruimte.

Wil je lekker uit eten in Arnhem? Binnen enkele stappen is jouw reservering gemaakt.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE