Restaurant met speelhoek
“The Basement”

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Zoek je een restaurant met speelhoek in Gelderland? Kom dan naar Roadhouse Arnhem. Speelhoek is eigenlijk nog zachtjes uitgedrukt. Het complete souterrain is omgetoverd tot stoere speelruimte! Deze speelruimte is speciaal gemaakt voor kinderen van 3 tot 16 jaar.

Kinderen kunnen zich heel goed vermaken met de wandspelen, air-hockey en flipperkasten. En wordt het al wat later dan kunnen ze lekker even uitrusten en onderuithangen in de kinderbioscoop. Voor de allerkleinste is er een speciale klimruimte, waar ze veilig hun gang kunnen gaan.

En als de gerechten klaar zijn, dan hoef je zelf niet van tafel. Je kind wordt door de keuken opgeroepen met een buzzer als hun maaltijd op tafel komt, hoe handig is dat?! Je kind krijgt trouwens bij zijn of haar kindermenu 3 fun-coins die ze kunnen gebruiken in speelhoek ‘The Basement”. En natuurlijk krijgt ieder kind, bij het kindermenu, een leuke verrassing mee naar huis.

KIDS RULES

Kindvriendelijk restaurant

Wil je als ouders met je kinderen uit eten, dan is een kindvriendelijk restaurant een uitkomst. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, zitten jullie ook op je gemak. Even rustig bijkletsen en lekker lang natafelen behoren ineens tot de mogelijkheden.
En ook de andere gasten in het restaurant genieten rustig van hun lunch of diner, zonder rondrennende en gillende kinderen.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons grote terras. Er is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. En ook buiten vermaken de kinderen zich uitstekend in de veilige speelgelegenheid, op comfortabele afstand van het terras.

Natuurlijk is niet alleen het spelen belangrijk bij een kindervriendelijk restaurant. Bij Roadhouse Arnhem is er zeker aan de kleintjes gedacht. Dat zie je terug op onze menukaart. De uitgebreide kindermenu’s bieden voor elk wat wils. Zeker weten dat jouw kind ook heerlijk zal smullen.

Uit eten bij Roadhouse Arnhem is genieten, voor ouders én kinderen!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE