Reserveren bij
Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Reserveren bij Roadhouse Arnhem doe je eenvoudig online. Gezellig met z’n tweeën of met een grote groep, wij hebben een geschikte tafel voor jullie.

Wil je direct reserveren voor een lunch of diner? Vul de gewenste datum in, en het aantal personen. Je ziet direct of er nog plek is op het door jou gekozen moment.
Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestiging van de reservering per e-mail of SMS.

Neem voor het huren van de “Double Deuce” feestzaal even contact met ons op of wandel even binnen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Op onze locatie Roadhouse Arnhem hebben wij de keuze gemaakt om honden zowel in het restaurant als op het terras niet toe te staan. Dit staat volledig los van eventuele dieronvriendelijkheid, echter op basis van de bedrijfsvoering en eerdere ervaringen, deels ook met betrekking tot de aanwezigheid van kinderen, zijn wij tot dat beleid gekomen. We maken geen onderscheid in ras, afmeting, etc. aangezien dat in de praktijk onuitvoerbaar is gebleken. In ons andere bedrijf, Restaurant Planken Wambuis, iets verderop langs de N224, laten wij wel honden toe.

Tot ziens bij Roadhouse Arnhem!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE