NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM IN ARNHEM

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Het Nederlands Openluchtmuseum is het leukste museum van Nederland. Jong en oud zullen zich hier vermaken, en ontdekken de geschiedenis op een bijzonder aansprekende manier. Alle belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van ons land komen tot leven in dit museum.

In het openluchtmuseum in Arnhem maak je een reis door de tijd. De medewerkers lijken zo uit het verleden te komen, hun inspirerende verhalen boeien jong en oud. Stap in de historische tram en maak een ritje, net als vroeger. Op het 44 hectare grote museumpark ben je niet zomaar uitgekeken.

Moderne geschiedenisles in het Nederlands openluchtmuseum

Op een moderne manier de geschiedenis ontdekken, dat doe je in het Nederlands openluchtmuseum in Arnhem. Ontdek onze geschiedenis van ‘hunebed tot heden’ in de Canon van Nederland. Deze presentatie bestaat uit digitale media, interactieve presentaties en authentieke, historische objecten.
De hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis worden aan de hand van historische personen, gebeurtenissen en onderwerpen getoond.

Door de mix van moderne technieken en authentieke voorwerpen weet het Nederlands openluchtmuseum jong en oud te fascineren.

Restaurant in de omgeving van het Nederlands openluchtmuseum

Na een leerzame dag in het openluchtmuseum kan je wel een goede maaltijd gebruiken. Stap in de auto. Binnen 5 minuten bereik je dé hotspot van Arnhem en omstreken, restaurant Roadhouse Arnhem.

Op onze menukaart vind je de lekkerste gerechten voor jong en oud. Smakelijke vlees, vis en vegetarische gerechten van de BBQ of grill, en een ruime keus aan kindermenu’s, zorgen ervoor dat iedereen een geslaagde avond heeft.

Praat nog even rustig na over deze inspirerende dag, terwijl de kinderen zich vermaken in ‘The Basement’. Ons kindvriendelijke restaurant biedt iedereen de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te genieten van smakelijke gerechten en een goed glas wijn of speciaalbier.

Wil je verzekerd zijn van een tafel in ons gezellige restaurant?
Reserveer dan eenvoudig en snel online.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE