HEERLIJKE DESSERTS
EN IJS IN ARNHEM

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Voor een lekker nagerecht of ijsje is er altijd wel een plekje. En zeker de heerlijke desserts van Roadhouse Arnhem kan je niet laten staan. Het dessert is de afsluiter van je diner, de finale van je avond. Dus kom vooral lekkere desserts en ijs eten in Arnhem.

Een nagerecht maakt je etentje pas echt compleet. Dus geef lekker toe aan je guilty pleasures en smul van onze heerlijke desserts. Of je nu houdt van ijs of liever voor cheescake als nagerecht gaat, de keuze is aan jou.

Dessertkaart van Roadhouse Arnhem

ROADHOUSE COFFEE8.75
bruine rum / gembersap / bruine suiker / ongezoete room
IRISH COFFEE8.75
Irish whiskey / bruine suiker / ongezoete room
SPANISH COFFEE8.75
Tia Maria / ongezoete room / kan ook met Licor 43
FRENCH COFFEE8.75
Grand Marnier / ongezoete room / kan ook met Cointreau
ITALIAN COFFEE8.75
Amaretto / ongezoete room
Gérard Bertrand Banyuls (FRA)per glas 6.5
Donkere portachtige specialiteit uit de Zuid-Franse Banyuls regio. Markant zoet met jamachtige tonen van gekonfijt donker fruit samengesmolten door rijpingstonen van de houten vaten waarin deze wijn gelagerd is.
GRAPPA
Julia Grappa Invecchiata (ITA) 6.75
Grappa Julia Invecchiata heeft een vurig karakter en een sterke smaak. Deze grappa is gemaakt van druivenschillen en druivenpitten die na de persing van wijnbereiding overblijven. Ze rijpt op eikenhouten vaten.
LIMONCELLO
Pronol Limoncello Veneto (ITA)4.75
De citroenen uit Sicilië kenmerken zich door de aromatische intensiteit. Eenmaal verzameld, worden ze met de hand geschild. De schil van de citroenen wordt vervolgens laten trekken in alcohol en grappa. Het resultaat is een zoete likeur, geurig en aromatisch.

Poças Ruby Porto (POR)5.5
Diepe robijnrode Port met een verleidende geur van zoete frambozen, een rijke smaak en een zijdeachtige lange afdronk. Een zeer aantrekkelijke, frisse en uitgebalanceerde Port
Poças Tawny Porto (POR)5.5
Een amberkleurige aromatische Port. Met een intense geur van rozijnen, noten en dadels. In de smaak zijdezacht en rijk en in balans door voldoende frisse zuren. Elegante en lang aanhoudende afdronk.

Naast de traditionele ijsdesserts, zoals de dame blanche en de speciale Roadhouse sorbet, kom je op onze dessertkaart nog meer lekkernijen tegen. De ene nog lekkerder dan de andere.
En een American Roadhouse moet natuurlijk wel Amerikaanse desserts serveren. Wat denk je van Chicago cheesecake, carrot cake en, Amerikaanser wordt het niet…, hot apple pie!

Of sluit jij je maaltijd liever af met een milkshake in één van de klassieke smaken; vanille, aardbei, banaan of chocolade? Ook de kindermenu’s zijn inclusief een kinderijsje of milkshake in een smaak naar keuze.

Na zo’n heerlijk nagerecht is het tijd om onderuit te zakken en op je gemak na te genieten, met een
speciale koffie of kop verse thee. De kinderen vermaken zich nog wel even in de speelruimte “The Basement”, dus er is alle gelegenheid voor een gezellig gesprek.

Bekijk alvast onze dessertkaart, dat maakt de keuze straks wat makkelijker…

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE