GELREDOME

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Ga je binnenkort naar een popconcert, beurs, voetbalwedstrijd of ander evenement in het GelreDome? Kom dan lekker eten bij restaurant Roadhouse Arhem. Ons restaurant ligt op ca. 10 minuten rijden van het GelreDome.

Verzamel met je familie en vrienden bij Roadhouse Arnhem, eet gezellig samen en vertrek dan richting het GelreDome. Of kom na afloop samen genieten van een goede maaltijd. Je bent welkom voor de lunch en het diner.
Er is voldoende plek op onze gratis parkeerplaats, en ook per bus zijn wij goed bereikbaar.

GelreDome in Arnhem

Het GelreDome in Arnhem zuid is een veelzijdig evenementencomplex. Het is inzetbaar als voetbalstadion, met echte grasmat.
Tijdens concerten, en andere optredens, kunnen er zo’n 41.000 bezoekers worden ontvangen.
Het GelreDome wordt ook gebruikt voor beurzen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen en zaalhuur voor kleine en grotere groepen behoren tot de mogelijkheden.

Bij de opening was het GelreDome een van de modernste stadions ter wereld. Het stadion is zo ontworpen dat het geschikt is voor vele doeleinden. Het schuifdak, het verschuifbare veld en de mogelijkheid om de hele locatie te verwarmen dragen hieraan bij.
Voor concerten wordt het veld naar buiten geschoven zodat het gras niet lijdt onder de vele concertbezoekers.

Sinds de opening van het GelreDome in 1998 hebben er heel wat beroemde artiesten opgetreden. Ook zijn er diverse jaarlijks terugkerende muziekevenementen, zoals Hard Bass, Qlimax en Night of the Proms.

Restaurant in de buurt van GelreDome

Voor, of na, je bezoek aan het GelreDome is restaurant Roadhouse Arnhem de perfecte plek om te genieten van de lekkerste gerechten. Ons gezellige restaurant is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Als je wilt kan je zelfs onze bovenverdieping afhuren. Voor groepen tot 200 personen is onze feestzaal “Double Deuce” de perfecte locatie.

Onze menukaart zal iedereen bevallen. De lekkerste vlees, vis en vegetarische gerechten vind je bij Roadhouse Arnhem. In ons kindvriendelijke restaurant zullen ook de kleine gasten het geweldig naar hun zin hebben. Na een smakelijk kindermenu weten ze niet hoe snel ze naar ‘The Basement’ moeten, om lekker te spelen. Daar heb je geen kind meer aan.
Zo kunnen jullie rustig genieten en bijkletsen, onder het genot van een goed glas wijn of een lekker speciaalbier.

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan eenvoudig en snel online.
Zeker voor grotere groepen raden wij aan een tafel te reserveren.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE