World Street Painting festival in Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

De straten in Arnhem komen tot leven tijdens het World Street Painting festival. Kom naar Arnhem en bekijk de meest betoverende 3D Street Paintings. Je kunt nationale en internationale Street Painters en Masterclass studenten, 5 dagen lang, live aan het werk zien. Hun prachtige kunstwerken variëren van 12 tot 120 m2 en zijn nog zo’n 2 maanden te zien op de pleinen in de binnenstad van Arnhem. Van het centraal station tot het Velperplein, de straten worden omgetoverd tot één groot kunstwerk.

Gewapend met het nodige ruimtelijke inzicht, oneindige fantasie en de mooiste kleuren krijtjes veroveren de Street Painters Arnhem. Kom gratis hun kunstwerken bewonderen en verbaas je over de prachtige, levensechte tekeningen die zo uit de straat lijken te verrijzen. Vergeet vooral je camera niet mee te nemen. Want door een lens komen de 3D Street Paintings pas echt tot leven.

Dit is een uniek evenement in Europa, dat kunst dicht bij de mensen brengt. De grootste internationale 3D Street Painters komen graag hun kunsten laten zien, mis het niet!

Zelf tekenen tijdens het World Street Painting festival

Zou je zelf ook wel zo’n prachtige Street Painting willen maken? Dat kan! Tijdens het World Street Painting festival worden er verschillende activiteiten en workshops georganiseerd waarin jij kunt laten zien wat je in huis hebt.

Leer de fijne kneepjes van het vak, van de grote kunstenaars zelf. Tijdens de Masterclass Special maak je jouw eigen 2D of 3D straattekening waarbij je ondersteund wordt door één van de internationale kunstenaars. Hoe gaaf is dat?!

Eten in Arnhem, na een dagje Street Paintings kijken

Na een dag vol verbazing en prachtige kunstwerken is het tijd om bij te komen met een heerlijk diner. Of kom je eerst even lunchen voordat jullie de binnenstad in duiken? Alles is mogelijk bij Roadhouse Arnhem. Onze uitgebreide menukaart maakt iedereen blij. Of je nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt, je vindt het bij ons.

Ook de kinderen vermaken zich prima. Ze zullen uren zoet zijn in speelhoek ‘The Basement’. Zo zoet dat ze bijna vergeten dat er ook nog een overheerlijk kindermenu op ze wacht.

Neem lekker je tijd en geniet van de heerlijke BBQ en grillgerechten, onder het genot van een speciaalbier of wijntje van onze uitgebreide kaart. Heb je nog een gaatje over? Bekijk dan vooral even onze dessertkaart, zeker weten dat jij er iets lekkers bij ziet staan.

Wil je verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant of op het zonnige terras?
Reserveer dan snel en gemakkelijk online.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE