Sprookjesfestival in Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Zijn jullie gek op sprookjes? Kom dan tijdens de herfstvakantie (regio zuid) naar Arnhem. Want 9 dagen lang is Arnhem dé sprookjesstad van Nederland, tijdens het jaarlijkse sprookjesfestival. Voor dit fabelachtige festival wordt Park Sonsbeek omgetoverd tot ‘het Grote Kabouterbos’ waar groot en klein kan genieten van sprookjesachtige voorstellingen, theater, dans, muziek, tentoonstellingen en workshops.

Elk jaar krijgt het sprookjesfestival een nieuw thema. Feeën, drakenjagers, tovenaars, feeksen, kabouters, prinsessen en andere sprookjesfiguren nemen de straten, bossen en pleinen van Arnhem over. Voor 9 dagen is sprookjesprinses Arnerijntje de baas van de stad!

Dit gratis toegankelijke festival is een aanrader voor iedereen die iets met sprookjes heeft. Er zijn verschillende geweldige voorstellingen te zien, voor allerlei leeftijden, de prijzen hiervan variëren. Van zingende zeemeerminnen tot workshops zeepbellen maken. Je kunt je dagenlang vermaken tijdens het sprookjesfestival in Arnhem.

Fabelachtige maaltijd na een dag sprookjesfestival?

Fabelachtig lekker eten doe je bij Roadhouse Arnhem. Onze menukaart is een feest voor groot en klein. Dus kom naar ons Real American Steakhouse voor een verbazingwekkend lekker diner. De ‘best beef in town’, een heerlijk gegrild visje of een voortreffelijke vegetarische maaltijd, je vindt het allemaal bij restaurant Roadhouse.

Smaching ribs en burgers, uiteraard helemaal American style, en de lekkerste barbecue en grillgerechten proef je natuurlijk alleen in een echt Steakhouse. Onze chef-kok staat er klaar voor, dus we dagen jou uit om het lekkerste gerecht van onze kaart te kiezen.

En denk je dat je vol zit na deze overweldigend lekkere maaltijd? Wacht maar tot je onze dessertkaart ziet. Plotseling heb je toch nog een beetje ruimte voor een heerlijk toetje.

Uiteraard hebben wij ook aan de kleine prinsesjes en drakenjagers gedacht. Op onze menukaart is een belangrijk gedeelte gereserveerd voor deze voorname gasten. Met de heerlijke kindermenu’s kunnen de kinderen hun reuzenhonger stillen.
Om daarna met vliegende vaart naar de speelhoek ‘The Basement’ te verdwijnen. Daar kunnen zij zich uren vermaken terwijl jullie lekker nagenieten met een goede kop koffie, thee, speciaalbier of een lekker glas wijn.

De perfecte afsluiting van een betoverende dag? Daarvoor moet je bij Roadhouse Arnhem zijn.
Reserveer snel en verzeker jezelf van een tafel in ons gezellige, kindvriendelijke restaurant.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE