Park Open Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

In de zomer is Park Open ‘the place to be’ in Arnhem. Tijdens de zomermaanden kan je volop genieten van de gratis toegankelijke (pop)concerten, die op zondagmiddag worden gehouden. Van 12.00 tot 20.00 uur kan je helemaal los op de live muziek, of heerlijk relaxen op het grote grasveld terwijl je luistert naar de diverse artiesten die de revue passeren.

Park Open wordt gehouden op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Op het podium schitteren elk jaar weer diverse nieuwe nationale en internationale artiesten. Geniet, samen met je vrienden, van de mooiste muziek of dans je helemaal in het zweet.

De diversiteit aan artiesten zorgt ervoor dat een zondagmiddag Park Open voor iedereen een groot feest is. Ook voor de kinderen zijn er leuke dingen georganiseerd, zoals spelletjes en creatieve workshops. In principe gaat Park Open altijd door. Tenzij het heel slecht weer is, dan bestaat de kans dat het concert wordt afgelast.

Dus heb je zin in een muzikale middag? Ga dan naar Park Sonsbeek en ga lekker los op de beste muziek.

Lekker eten na een middag Park Open

Moe en hongerig van het dansen? Dan ga je natuurlijk voor ‘the best beef in town’!! Een middag flink dansen vraagt om een stevige maaltijd. En waar kan je die beter krijgen dan bij Roadhouse Arnhem? Gratis parkeren voor de deur. Wij maken kiezen moeilijk met onze menukaart, boordevol heerlijke gerechten van de BBQen grill.

Vlees, vis of vegetarisch bij ons komt iedereen aan bod. Ook de kinderen zullen smullen van hun maaltijd. En zodra ze hun maagje hebben gevuld met een compleet kindermenu weten ze niet hoe snel ze in de speelhoek ‘The Basement’ moeten komen.

En terwijl jullie lekker natafelen en genieten van een heerlijk speciaalbier, glas wijn of goede bak koffie of thee vermaken de kids zich uitstekend. Misschien zelfs zo goed dat ze het dessert vergeten!

Sluit jullie dag Park Open perfect af met een gezellige avond bij Roadhouse Arnhem. Ons typische American Steakhouse zorgt voor een culinair feestje, voor de hele familie.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer dan eenvoudig en snel via onze website.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE