Papendal in Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Papendal in Arnhem is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. En dat niet alleen. Aan de rand van Arnhem, in de Veluwse bossen, kan je terecht voor allerlei evenementen. Ook bedrijven kunnen op deze inspirerende locatie hun zakelijke bijeenkomsten, meetings, vergaderingen, congressen en andere evenementen onderbrengen.

Het naastgelegen golfterrein biedt een uitdagende recreatieve bezigheid met vrienden of zakenrelaties, waarna je een heerlijke lunch of diner verdient hebt. Gezellig napraten op het terras van restaurant Roadhouse Arnhem, onder het genot van een overheerlijk speciaalbiertje, is natuurlijk helemaal genieten.

Sluit je activiteiten op Papendal smakelijk af in een goed restaurant en geniet van een lunch, diner of een lekker borrelhapje op het terras, of binnen in ons steakhouse. Nog geen 3 kilometer van Papendal verwijderd vind je de “Best beef in town!” dus schuif snel bij ons aan.

Reserveer meteen, dan ben je verzekerd van een tafel! 

Sluit een dagje Papendal af in een goed restaurant

Zijn jullie een dagje heerlijk sportief of recreatief bezig geweest bij sportcentrum Papendal? Daar krijg je natuurlijk trek van! En met grote trek weten wij wel raad bij restaurant Roadhouse in Arnhem. Onze menukaart is zeer uitgebreid. Ga je voor vis, vlees of toch vegetarisch? Bij ons kan je alle kanten op.

Ook na een sportief bedrijfsuitje op Papendal zit je goed bij Roadhouse Arnhem. Onze heerlijke maaltijden zijn de perfecte afsluiting van een dagje teambuilding. Samen genieten van ons BBQ of grill menu onder het genot van een verfrissend drankje of goed glas wijn.

Of sluiten jullie de dag af met een spetterend bedrijfsfeest op onze bovenverdieping met eigen dakterras? Onze feestzaal is geschikt voor zaalverhuur, voor groepen tot 200 personen.

Restaurant in de buurt van Papendal

Ben je op zoek naar een goed restaurant in de buurt van Papendal? Zoek dan niet verder. Restaurant Roadhouse is ‘the place to be’ in Arnhem en omstreken. Dus als je van lekker eten houdt reserveer je snel een tafel voor jou en je vrienden, familie of zakenpartners. Wij kijken uit naar je komst!

Reserveer hier alvast een plekje in het lekkerste restaurant van Arnhem en omstreken!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE