Koningsdag Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Als je Koningsdag goed wilt vieren, dan moet je in Arnhem zijn. Samen met Amsterdam en Den Haag is Arnhem de stad waar dit landelijke feest uitbundig wordt gevierd.
De grootste, gratis festivals vind je in de binnenstad van Arnhem. De straten en parken kleuren, speciaal voor deze dag, oranje en iedereen gaat los bij de vele podia en evenementen die er georganiseerd worden.

Koningsdag in Arnhem begint traditiegetrouw met diverse vlooienmarkten, verspreid over de stad. Vanaf 12:00 barst het feest pas echt goed los en is door de hele stad muziek te horen op verschillende evenementenpleinen. Om 22:00 uur wordt deze geweldige dag afgesloten met een prachtige vuurwerkshow.

Moe van de hele dag slenteren en dansen op de lekkerste muziek? Kom dan een stevig hapje eten, terwijl jullie wachten tot het vuurwerk begint. Even de voetjes rust geven en samen genieten van een goede maaltijd. Bij Roadhouse Arnhem kan je terecht voor een goede lunch of een uitgebreid diner met de lekkerste vis- en vleesgerechten. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen.

Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht met een uitgebreid kindermenu. En terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek zakken jullie even lekker onderuit met een heerlijk speciaalbier of een goed glas wijn.

Wil je zeker weten dat je een plekje hebt in ons restaurant?
Reserveer dan eenvoudig en snel:

Koningsnacht in Arnhem

Kan je niet wachten tot Koningsdag? Begin dan al een dag eerder en ga los tijdens koningsnacht in Arnhem! De dag voor Koningsdag komt de stad vanaf 18:00 uur tot leven en gaat door tot in de kleine uurtjes. De binnenstad bruist en diverse cafés openen hun deuren voor de feestende menigte.

Begin je koningsnacht goed, met een stevige maaltijd, voor je het feestgedruis induikt. Bij Roadhouse laten we jullie genieten van een culinair feestje met de overheerlijke diner gerechten op onze menukaart. Begin je avond dus goed en leg een stevige bodem voor de diverse alcoholische dranken die voorbij gaan komen.

Arnhem is één grote oranje stip op de kaart met als hoogtepunt het KingSize Arnhem festival op de Markt. Diverse internationale artiesten vermaken het publiek en zorgen voor een onvergetelijk feest.
En ben je aan het einde van de avond nog niet uitgefeest? Ga dan lekker door met feesten bij een van de vele afterparty’s.

Wil jij je avond goed beginnen?
Kom dan naar ons ‘Real American Steakhouse’ en proef de ‘Best Beef in Town’!!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE