Hoogte 80 Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Kunst en cultuur brengen mensen samen tijdens het Hoogte 80 festival in Arnhem. Dit festival wordt traditiegetrouw jaarlijks gehouden tijdens het hemelvaartsweekend. Je vindt dit gratis toegankelijke evenement in het kleine stadspark ‘Hoogte 80’, in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Tijdens dit vierdaagse evenement is het volop genieten van theater, muziek, dans, literatuur, eten en drinken. Genieten in de frisse buitenlucht met een geweldig uitzicht over Arnhem.

De gezellige sfeer rondom het festival trekt elk jaar weer vele bezoekers. Elkaar ontmoeten in een relaxte omgeving en praten over de voorstellingen die jullie gezien hebben. Nieuwe mensen ontmoeten en gedachten uitwisselen zorgt voor een groot gevoel van verbondenheid tijdens het festival.

Hoogte 80 is een zeer duurzaam festival. Er wordt gebruik gemaakt van alternatieve energiebronnen. En waar dit niet mogelijk is wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd door bomen te planten in Bolivia.

Op het terrein zijn allerlei eet- en drinktentjes te vinden. Maar wil je echt lekker nagenieten van een gezellige dag vol kunst en cultuur? Kom dan naar restaurant Roadhouse Arnhem, schuif aan op ons terras of zoek binnen in het restaurant een gezellig plekje.

Sluit Hoogte 80 af in een goed restaurant

Zoek je een restaurant in Arnhem, om jullie dag Hoogte 80 goed af te sluiten? Kom dan naar ons gezellige American Steakhouse. Kies jouw favoriete gerechten van onze uitgebreide menukaart en geniet samen van een heerlijke maaltijd.

Kom bij ons lekker genieten, heerlijke gegrild vlees en vis laten het water je in de mond lopen. Vegetariërs genieten net zo goed van onze lekkere gerechten van de bbq of grill. Natuurlijk mogen de typisch Amerikaanse burgers en ribs niet ontbreken op onze kaart. En wat is nu een maaltijd zonder overheerlijk dessert? Verwen je smaakpapillen met onze typisch Amerikaanse toetjes.

Lang nakletsen over alles wat jullie gezien en beleefd hebben tijdens Hoogte 80 is geen probleem. Maak het jezelf gemakkelijk in onze gezellige zitjes met een heerlijk kopje koffie, thee of iets sterkers en geniet van jullie avond samen.
De kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek, nadat ze hun buikjes hebben gevuld met een van onze complete kindermenu’s.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan eenvoudig en snel online.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE