Foodfestivals in Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Foodfestivals zijn in opkomst in Nederland. De laatste jaren schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Het idee is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika.
Vroeger werden de mobiele keukens voornamelijk gebruikt tijdens muziekfestivals. Maar een simpel patatje is niet meer voldoende voor de hedendaagse festivalganger. Naast goede muziek wordt ook goed eten en drinken steeds belangrijker. In een festival en evenementen stad als Arnhem mogen de foodfestivals natuurlijk niet ontbreken.

Welke foodfestivals vind je in Arnhem?

In Arnhem zijn er meerdere keren per jaar foodfestivals te vinden, in diverse parken. Zoals ‘Arnhem proeft!’ dat in de groene oase van het Musis park gehouden wordt, midden in het centrum. Tijdens dit festival kan je de lekkerste gerechten proeven van 30 keukens uit de Arnhemse horeca.

Ook komt ‘Eten op rolletjes’ weer terug naar Arnhem. Voor deze gelegenheid wordt het Sonsbeekpark omgetoverd tot openluchtrestaurant, waar jong en oud zich tegoed kunnen doen aan allerlei gerechten. Naast eten wordt er van alles georganiseerd, zoals een poppentheater voor de kids en live muziek voor de volwassenen.

Door de explosieve groei in foodtrucks is het idee ontstaan hier een speciaal evenement van te maken. Tegenwoordig is er voor elk wat wils, van hamburgers en smoothies tot sushi, vegetarische en gezonde foodtrucks. Bij de meeste trucks krijg je geen complete maaltijd maar een hapje, zodat je lekker kunt variëren. De prijzen liggen relatief hoog, ook is de kwaliteit niet altijd wat je ervan zou verwachten.

Ga jij naar een foodfestival of geniet je liever van een kwalitatieve maaltijd?

Foodfestivals zijn gezellig en, met mooi weer, leuk om naartoe te gaan. Maar als je echt lekker wilt eten ben je al snel veel geld kwijt. Om nog maar te zwijgen over de plastic bekers die je moet kopen als je iets wilt drinken. Daarnaast zijn de muntjes, waarmee je moet betalen, voor veel mensen een punt van irritatie.

Dus wat kies jij? Diverse hapjes op een foodfestival, of een gezellige en goed verzorgde avond uit in een All American Steakhouse zoals Roadhouse Arnhem?
Geen lange rijen voor de muntjes automaat of kassa, niet zoeken naar een plekje om even rustig te eten en je hoeft niet allemaal in een aparte rij te wachten op je bestelling.

Bij Roadhouse Arnhem wordt iedereen in je gezelschap blij van onze menukaart. Of je nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt. Ook de kinderen krijgen een ruime keus uit de verschillende kindermenu’s. En de glazen, die hoef je niet zelf mee naar huis te nemen. Die wassen wij voor je af.

Wil je genieten van een overheerlijke, complete maaltijd? De heerlijkste BBQ en grillgerechten proeven? Kom dan naar Roadhouse Arnhem en laat je verassen door onze uitgebreide keuken.

Zien wij je snel? Reserveer vandaag nog, dan zorgen wij dat er een tafel voor je klaar staat!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE