Evenementen in Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Als je wel van een feestje houdt, dan moet je in Arnhem zijn. Het gehele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd in deze leuke stad. Door de centrale ligging, midden in Nederland, is Arnhem goed bereikbaar en een leuke bestemming voor een dagje uit.

Arnhem is een echte cultuurstad. Kunst, cultuur, festivals, muziek en theater, je vindt het in de diverse theaters, podia of gewoon op straat. In de binnenstad is altijd wat te doen!

Koningsdag wordt hier uitgebreid gevierd. De grootste, gratis festivals van Nederland zijn deze dag in de binnenstad te vinden. Maar ook kleinere, meer gemoedelijke evenementen worden hier georganiseerd. Neem bijvoorbeeld Hoogte 80 waar kunst en cultuur mensen samenbrengen in een park, met een geweldig uitzicht over de stad.

Vooral in de zomermaanden is het goed vertoeven in Arnhem. Van foodfestivals tot diverse concertfestivals, zoals Park Open. Of wat dacht je van het World Street Painting festival, waarbij de complete binnenstad wordt getransformeerd tot één groot kunstwerk.

Ook na de zomer is er nog genoeg te doen. Kom met de kinderen, in de herfstvakantie, naar het sprookjesfestival en geniet van een betoverende dag.
Wat je interesses ook zijn, voor iedereen zijn er leuke evenementen in Arnhem te vinden.

Sportieve evenementen in Arnhem

Ben je meer sportief aangelegd? Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. De perfecte plek voor diverse sportieve evenement. Kom een potje golf spelen op de, voor Nederland unieke, open parklandschapsbaan van de Edese Golf Club Papendal. Het schitterende uitzicht op de omringende bossen en het licht golvende landschap laten je helemaal te rust komen. Terwijl je een uitdagende en sportieve partij golf speelt.

Op steenworp afstand vind je restaurant Roadhouse Arnhem, waar je na een sportieve inspanning een welverdiende lunch of diner kunt nuttigen.

Sluit je evenement goed af bij Roadhouse Arnhem

Ben je toch in Arnhem voor een van de geweldige evenementen? Kom dan zeker even langs bij Roadhouse Arnhem. De deuren van ons sfeervolle American style Steakhouse staan voor je open. Kom gezellig iets drinken op ons terras, geniet van een heerlijke lunch of schuif aan voor een geweldig diner. Samen of met een grote groep, wij hebben de ruimte. Je kunt zelfs een complete zaal huren, om je eigen evenement te organiseren.

Wij weten lekker eten naar een hoger niveau te tillen en zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Ook de kinderen worden hierbij niet vergeten. Bekijk alvast onze menukaart en ontdek onze heerlijke barbecue en grillgerechten.

Reserveer vandaag nog jouw tafel. Dat doe je natuurlijk gemakkelijk en snel online.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE