Historie van restaurant Roadhouse Arnhem

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Op 1 november 2018 opende Roadhouse Arnhem haar deuren. Op de locatie waar voorheen de Leeren Doedel en Pinoccio gevestigd waren, werd dé nieuwe hotspot van Arnhem, Oosterbeek, Ede en omgeving gebouwd.
Een prachtige locatie waar iedereen zich welkom zal voelen, in het toegankelijke “American Roadhouse”. Waar kan worden genoten van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner.

Voorheen De Leeren Doedel

Het pand aan de Amsterdamseweg in Arnhem, dat voorheen onderdak bood aan restaurant Pinoccio en nog eerder en weer later De Leeren Doedel, heeft een complete metamorfose ondergaan. Een echt steakhouse in Amerikaanse stijl, met stoer en ruig interieur, is het gevolg van een grondige verbouwing. De nieuwe menukaart staat vol met de heerlijkste gerechten en de ‘Best Beef in Town’!

Er is geen stukje van de Leeren Doedel in Arnhem meer te herkennen. Er zijn kosten nog moeite gespaard om de ultieme beleving neer te zetten voor iedereen die hier binnenstapt, groot en klein. Want naast de gezellige zitjes voor grote en kleine gezelschappen is er een geweldige kinderspeelhoek gebouwd in het souterrain. Speelhoek “The Basement” staat garant voor uren speelplezier, zodat de ouders en andere gasten rustig van hun maaltijd en een goed gesprek kunnen genieten.

Ook zakelijk gezien is Roadhouse Arnhem ‘The place to go’. Veel tafels zijn voorzien van stroom en USB om rustig te kunnen werken. De bovenverdieping is beschikbaar voor zaalverhuur en is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Al zeker 200 jaar ‘The place to go’!

De plek waar de Leeren Doedel gevestigd was is altijd al een pleisterplek geweest voor reizigers. Al in 1813 kwamen jachtgezelschappen hier voor een borrel en een stevige maaltijd na hun jachtrit op de Veluwe.

Was de Leeren Doedel aan de rand van Oosterbeek vroeger je tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht? Kom dan zeker eens langs bij Roadhouse Arnhem. Je kunt bij ons heerlijk lunchen, binnen in het restaurant op buiten op het grote terras. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een fijn glas wijn of speciaalbier wat later op de middag, lekker met een kleine snack erbij. Of sluit je dag goed af met een uitgebreid diner. Gewoon even genieten van het goede leven!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE