Adres
Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Roadhouse Arnhem is te vinden op de voormalige locatie van de Leeren Doedel/Pinoccio. Deze nieuwe hotspot van Arnhem, Oosterbeek, Ede en omgeving is eenvoudig te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer.

Zowel voor lunch, borrel en diner ben je van harte welkom in ons restaurant, of buiten op het terras.

De centrale ligging, te midden van prachtige natuurparken, musea, activiteiten en entertainment, maakt dit restaurant bij uitstek geschikt voor een culinaire tussenstop. Dus schuif lekker aan en geniet van onze smakelijke gerechten.

CONTACT

Roadhouse Arnhem
Amsterdamseweg 467
6816 VK Arnhem

Tel: 026 – 333 23 44
E-mail: info@roadhousearnhem.nl 

Het e-mail adres is niet bedoeld voor reserveringen.

Reserveer eenvoudig online je tafel.

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE

Roadhouse Arnhem is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 11.00 uur.

Vanaf 12.00 tot 21.30 uur is onze keuken geopend voor de lunch en diner. Je kunt dan een keus maken uit de gehele menukaart.

Op maandag of dinsdag uit eten? Onze collega’s van Planken Wambuis heten je van harte welkom. Maar 4 stoplichten en 4 minuten verder aan dezelfde weg, richting Ede, vind je dit uitstekende restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. www.plankenwambuis.nl

Route naar Roadhouse Arnhem

Auto:

Roadhouse Arnhem is eenvoudig te bereiken per auto. Parkeren doe je gratis , voor de deur, op onze ruime parkeerplaats. Hier worden later ook nog oplaadpunten geïnstalleerd voor fietsen en auto’s.
Je vindt zelfs een benzinestation, grenzend aan de parkeerplaats.

Plan je route via de routeplanner hieronder.

 

Openbaar vervoer:

Met het openbaar vervoer is Roadhouse Arnhem ook prima te bereiken. Vanuit Arnhem lijn 10 naar Sportcentrum Papendal of de regiobus 105 richting Otterlo-Barneveld (uitstappen halte; de Leeren Doedel).

Fietsen of wandelen:

Er lopen prachtige fiets- en wandelroutes direct langs het restaurant. Kom even uitrusten op ons comfortabele terras, onder het genot van een speciaalbier of goed glas wijn. En vul de energievoorraad weer aan met een van de lekkere appetizers op onze menukaart.

Graag tot ziens bij Roadhouse Arnhem!

Gastvrije groet, team Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen.