BURGER’S ZOO ARNHEM

LUNCH   DINNER   FAMILY   PARTY’S  /  MEETINGS   KIDS PLAYGROUND   BBQ   TERRACE   FREE PARKING

Burgers’ Zoo in Arnhem is een van de grootste dierenparken in Europa. Je kunt hier kennismaken met meer dan 10.000 dieren. Deze, op één na, populairste dierentuin van Nederland is zeker het bezoeken waard.
Met een totale oppervlakte van 45 hectare hebben de dieren alle ruimte. De prachtige, natuurlijk weergegeven dierenverblijven geven je als bezoeker een geweldige ervaring.

Op reis door Burgers’ Zoo in Arnhem

Ga je mee op wereldreis? Burgers’ Zoo is ingedeeld in een aantal thema’s. Hierin zijn de leefomgevingen van de dieren zo goed mogelijk nagebootst. Ga mee op safari over de Oost-Afrikaanse vlaktes, waar je jachtluipaarden en de leeuwenfamilie ontmoet.

Moeiteloos wandel je door naar de woestijnen van Arizona en het noorden van Mexico. Maar als echte avonturier ga je door de ondergrondse avonturentunnel, die de ‘Desert’ en de ‘Bush’ met elkaar verbindt.

Burgers’ Zoo wordt ook wel Burgers’ Bush genoemd. Dit dierenpark staat bekend om haar kleurrijke tropische regenwoud. In enkele stappen sta je in een compleet andere wereld. Een vochtige hitte, dichte plantengroei en allerlei geuren en geluiden laten je even stilstaan. Om je heen leven allerlei dieren in vrijheid. Tropische vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden kan je tegenkomen, als je maar goed kijkt!

De mangrove in Burgers’ Zoo is de grootste overdekte mangrove ter wereld. Bekijk de mangrovebossen vanaf de brug en ontmoet de Caribische zeekoeien.
In de Rimba maak je een tocht door het Maleise tropische regenwoud. Ontmoet pythons en varanen. En wie weet sta je opeens tegenover een tijger!

Burgers’ Ocean is een unieke plek. In 8 miljoen liter water zie je het grootste levende koraalrif van Europa. Het uiterst kwetsbare ecosysteem wordt hier nauwkeurig nagebootst.
Begin je reis op een tropisch strandje en daal af naar de nachtelijke riffen. Tot je oog in oog staat met de haaien in het open water.

Goed restaurant omgeving Arnhem en Burgers’ Zoo

Na een gezellige dag in Burgers’ Zoo, zoek je een goed restaurant in Arnhem en omgeving. Op 5 minuten rijden met de auto vind je Roadhouse Arnhem. Een kindvriendelijk restaurant waar jullie de dag smakelijk kunnen afsluiten.

Op onze menukaart vind je voor elk wat wils. Vlees, vis en vegetarische gerechten, ze zijn allemaal even lekker. Onze kindermenu’s laten ook de kleintjes smullen. Zijn ze klaar met eten, dan vermaken ze zich prima in ‘The Basement’.
Zodat jullie rustig kunnen nagenieten van deze dag, onder het genot van een goed glas wijn of speciaalbier.

Laat ons even weten dat je komt, dan zorgen wij dat jullie tafel klaar staat!

CLOSE TO: BURGERS' ZOO  /  SPORTCENTRUM PAPENDAL  /  ARNHEM CS  /  KRÖLLER MÜLLER MUSEUM   GELREDOME  /  OPENLUCHTMUSEUM   AIRBORNE MUSEUM   NATIONAL PARK DE HOGE VELUWE   RIJNSTATE